1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Honour Club Estonia 2017 tõi Pärnusse kiired superautod
Honour Club Estonia 2017 tõi Pärnusse kiired superautod

Honour Club Estonia 2017 tõi Pärnusse kiired superautod

Eelmisel nädalal kogunesid Pärnumaal Audru vallas asuvas Põhja-Euroopa moodsaimas autospordikeskuses kolmandat aastat järjest kiirete ja sportlike autode huvilised üle Eesti ja Skandinaavia. Neli päeva kestev Honour Club Estonia 2017 sündmus tõi Eestisse kokku ettevõtlikud inimesed, kellele tutvustati Eesti investeerimiskeskkonda ning kellel oli võimalik oma oskusi ja autosid proovile panna Balti- ja Skandinaaviamaade parimal autoringrajal, auto24ring’il.

Ürituse peakorraldaja ning Honour Club Events asutaja, autosportlase Sten Pentuse sõnul on kogunemise sihtrühmaks nii kiirete autode huvilised, kui ka Eesti vastu huvi tundvad superautode omanikest ettevõtjad. Ürituse üheks oluliseks osaks on Eesti investeerimiskliima, siinsete e-lahenduste ja toodete tutvustamine. Kuid mitte vähem oluline osa on pakkuda kvaliteetset ringrajaelamust, sõidutehnikate arendust profesionaalsete instruktorite abil ning samuti nauditavat meelelahutust.

Väljaspool ringrada ning Eestit tutvustavat eriprogrammi ootas osavõtjaid kvaliteetne meelelahutusprogramm ning lõõgastuda aitas Hedon SPA. Meelelahutusprogrammi koostamisel lähtutakse alati soovist tutvustada osavõtjatele kohalikke tooteid ja kaubamärke.  Nõnda langeski sellel astal valik BonBon Lingerie’le.

Honour Club Estonia on kord aastas toimuv kõige prestiiźsemate superautode üritus Eestis.

GALERII: MAGNUS HEINMETS

Head Uudised GoodNews