1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Juunikuu auto on uuenduslik Volvo XC-90
Juunikuu auto on uuenduslik Volvo XC-90

Juunikuu auto on uuenduslik Volvo XC-90

Juunikuu auto on uuenduslik Volvo XC-90-2Autoajakirjanikud valisid järjekordseks kuu autoks Volvo XC-90, mis arvestades iga detaili kaasaegsust, erineb oma eelkäijatest, kuid on säilitanud traditsioonilise põhjamaiselt minimalistliku disaini.

Ajakirja Tehnikamaailm peatoimetaja Tõnu Ojala rääkis Kanal 2 saates „Rooli võim“, et Volvo XC-90 eelkäijaga sõitis ka tema 12 aastat tagasi. “Selle kuu autoks valitud mudel on varustatud täielikult kaasaegselt. Autos on seitse istekohta. Tagumised on mõeldud küll ennekõike lastele, kuid samas on seal võimalus istuda pikemat kasvu täiskasvanutelgi,” ütles Ojala.

Juunikuu auto on uuenduslik Volvo XC-90“Kas Volvo on ikka Rootsi auto?” esitas mõneti intrigeeriva küsimuse saatejuht Robert Rool. “Selle autofirma omanikud on vahetunud ja nagu teada, siis on nad Aasiast. Jätkuvalt on aga tegemist Rootsi autoga,“ kinnitas Ojala.

Reporter Rool palus Tõnu Ojalal prognoosida, missuguseid autosid võidakse valida sügiskuude autodeks, mil algab ka „Rooli võimu“ uus hooaeg. “Mitmeid valikuid pakkus tänavune Genfi autonäitus, näiteks nii maasturite kui ka sportautode osas,” pakkus Tehnikamaailma peatoimetaja.

Volvo XC 90-ga saab igaüks tutvuda Info-Auto salongis.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews