1. Avaleht
  2. Meestele
  3. KIA rõhutab uue mudeliga brändi sportlikkust
KIA rõhutab uue mudeliga brändi sportlikkust

KIA rõhutab uue mudeliga brändi sportlikkust

KIA rõhutab uue mudeliga brändi sportlikkustHiljutisel Genfi autonäitusel oli suurelt esindatud ka autotoomisfirma KIA, mille stend palju elavust pakkus.

KIA põhieesmärgiks oli Baltikumi autonäitusel näidata lähituleviku tehnoloogilisi lahendusi. Vaatamiseks olid välja pandud mootor ja käigukast ning nende töötamist sai jälgida. Näha sai liitrist turboülekandega varustatud bensiinimootorit ja kahe siduriga automaatkäigukasti.

KIA rõhutab uue mudeliga brändi sportlikkust4Uutest mudelitest tutvustati, ja sai ka väga head tagasisidet, tänase Optima järeltulija Sportspace universaalkerega kontseptsiooniautot.

“See Concept oli suhteliselt sarnane reaalselt tootmisse mineva autoga. Väikeautosid oli samuti väljas kümneid. Eesti inimese jaoks selline tõsisem uudis, mida oodata ja mida käega katsuda, oleks Cee’d-il alates suvest tootmisse lisanduv GT line pakett, mille sisu lühidalt seisneb asjaolus, et kuna KIA mudelivalikus on olemas nn üliagressiivse ja sportliku välimusega Cee’d GT, siis selle mudeli sporlikku välimust laiendatakse kogu Cee’d-i mudelivalikule,” rääkis KIA Auto Baltikumi müügijuht Margus Ilus Kanal 2 telesaates “Rooli võim”.

KIA rõhutab uue mudeliga brändi sportlikkust3„Püüdlus ongi rõhutada kogu KIA sportlikku olemust, tuues esile mõningaid detaile nii väljast kui sisemusest. Esimesed GT line’iga sõidukid võiksid olla saadaval usutavasti sügisel, reaalselt ka salongides olemas. Salongidesse on juba jõudnud ka uus Sorento,” lisas Ilus.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews