1. Avaleht
  2. Meestele
  3. KORDAMINE ON TARKUSE EMA! Kindlustusspetsialist tuletas meelde suve olulisima tarkuse
KORDAMINE ON TARKUSE EMA! Kindlustusspetsialist tuletas meelde suve olulisima tarkuse

KORDAMINE ON TARKUSE EMA! Kindlustusspetsialist tuletas meelde suve olulisima tarkuse

KORDAMINE ON TARKUSE EMA! Kindlustusspetsialist tuletas meelde suve olulisima tarkuseKindlustusfirmade üheks ülesandeks on jagada nõuandeid õnnetuste vältimiseks ja kommenteerida erinevaid olukordi seoses kahjukäsitlusega. Just nendele aspektidele orienteerus PZU Kindlustuse kahjukäsitluse ja sõidukikahjude grupijuht Jaanus Tanne Kanal 2 saates „Rooli võim“.

Jaanus Tanne pani kõikidele sõidukijuhtidele südamele olla liikluses jätkuvalt tähelepanelik ja arvestada kaasliiklejatega. „Iseäranis oluline on hoida ettenähtud pikivahet ja mitte ületada lubatud sõidukiirust,“ märkis ta. Suvised kahjukäsitlemisjuhtumid on Tanne sõnul seotud peamiselt tagant otsasõitudega ja ka killustiku või muude kivide vastu klassi lendamisega.

KORDAMINE ON TARKUSE EMA! Kindlustusspetsialist tuletas meelde suve olulisima tarkuse2Tanne soovitas sõidukijuhtidel õigeaegselt märgata jalakäijaid, kes on liikluskeerises nõrgemate rollis. „Jalakäia peab aga arvestama, et sõiduk on temast suurem jõuallikas, liigub kiiremini ja ei saa kohe pidama. Jalakäijale, kes autojuhi süü läbi kannatada saab, sellele korvatakse isiku ja varaline kahju, näiteks arvuti ja mobiiltelefon, kui need vigastada saavad ja töökõlbmatuks muutuvad, samuti haiguse tõttu saamata jäänud töötasu,“ rääkis Tanne.

Eriti rõhutas Jaanus Tanne, et absoluutselt mingit halastust pole kindlustusfirmadelt loota avarii põhjustanud joobes juhtidel. Nendel tuleb kannatajatele korvata kõikvõimalikud kahjud. Lisaks ei tehta kindlustusrahade eest korda joobes sõitjate vigastada saanud autosid.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews