1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Kvaliteetsed puhastusvahendid eemaldavad sõidukitelt kõikvõimaliku mustuse
Kvaliteetsed puhastusvahendid eemaldavad sõidukitelt kõikvõimaliku mustuse

Kvaliteetsed puhastusvahendid eemaldavad sõidukitelt kõikvõimaliku mustuse

Kvaliteetsed puhastusvahendid eemaldavad sõidukitelt kõikvõimaliku mustuseMa ei tea autojuhti, kes ei nea kevadel putukaid“. Sellise mõttega pöördus Kanal 2 “Rooli võim” saate juht Robert Rool OÜ Autoekspert esindaja Tarmo Paekivi poole lõigus, milles räägiti sõidukite nägusana hoidmisest ning selleks kasutatavatest hooldusvahenditest.

Kevaditi hakkab lendama putukaid, kes autosid ja mootorrattaid oma „märgistusega“ „kaunistavad“, kuid on veel igasugust sodi, mis kleepub masinatele. Tarmo Paekivi veenis saate vaatajaid selles, et sõiduki puhtana hoidmisega on märksa vähem probleeme neil, kes on varunud tõhusaid puhastusvahendeid. Paekivi tutvustas Insect Removerit. “Tegemist on putukatõrjevahendiga, mis tegelikult eemaldab väga hästi ka pigi ja muid plekke. Päris hea vahend ˗ olen seda proovinud enda auto ja mootorratta peal,” jagas kogemusi Autoeksperdi esindaja.

Kvaliteetsed puhastusvahendid eemaldavad sõidukitelt kõikvõimaliku mustuse2Paekivi selgitas, et sõiduki kevadine puhtus oleneb sellestki, mis seisus nelja- või kaherattaline sõber on varem olnud ja mida on puhtuse heaks ette võetud. “Mul on näiteks auto juba varem Shieldiga üle käidud. Sel juhul talvine sodi väga tugevasti kinni ei jää. Nägus ja puhas väljanägemine on tagatud ka šampooniga pesemisest ja värskendamisest,” lisas ta.

Tarmo demonstreeris auto kindalaekas olevaid lappe, millega on hea pesula järjekorras oodates siseklaasi ja armatuurlauda tolmust puhastada. Kiita sai ka vana hea puhastusvahend, mille peamiselt on kasutusse võtnud hoopis perenaised, et kodu puhtana hoida, kuid õigustab end suurepäraselt ka autokosmeetikana.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews