1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Mazda CX-5 eelistamiseks põhjustest puudu ei jää
Mazda CX-5 eelistamiseks põhjustest puudu ei jää

Mazda CX-5 eelistamiseks põhjustest puudu ei jää

Mazda CX-5 eelistamiseks põhjustest puudu ei jää3Mazdade maailmas on positiivseks uudispommiks uus mudel CX-5, mis paistab silma nii tehniliste uuenduste kui ka väliste efektidega.

Kanal 2 saate „Rooli võim“ juht Robert Rool uudistas Inchcape Motors Estonia OÜ esinduses, mida kujutab endast Mazda CX-5. Selgitusi jaganud müügikonsultant Kert Krause tutvustas, et uuel mudelil on uuendatud vedrustus, mis lisab oluliselt sõidumugavust, salongis on mõnusad pehmemad istmed, pole müra ning masin on veel lisaks ka ökonoomne. „Esituledeks, lähi- ja kaugtuledeks, päevasõiduks on LED valgustid. Esiotsa iluvõre on disainitud luksuslikumaks ja atraktiivsemaks,“ ütles Krause, kui võrdles Mazda CX-5-e Mazda CX-6-ga.

Mazda CX-5 eelistamiseks põhjustest puudu ei jää2Mazda CX-5 salongi iseloomustavaks märksõnaks on taas luksuslik. Eraldi toonitas Krause suuremat elektroonilist ekraani ning elektroonilise käsipiduri olemasolu, mis on asendanud senise klassikalise.

Tähelepanuväärse tehnilise uuendusena märkis müügikonsultant ka 2,5-liitrist bensiinimootorit. Robert Rool esitas küsimuse aga sportnupu kohta, mis Krause sõnul võimaldab keerulisemates olukordades paremini manöövreid sooritada.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews