1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Mazdal on väärikas konkurent Maailmaauto 2015 tiitlile
Mazdal on väärikas konkurent Maailmaauto 2015 tiitlile

Mazdal on väärikas konkurent Maailmaauto 2015 tiitlile

Mazdal on väärikas konkurent Maailmaauto 2015 tiitlil-2Inchape Motors Estonia müügispetsialist Kert Krause ütles Kanal 2 saates “Rooli võim”, et Mazda CX3 on Mazda CX 5-st grammikese võrra väiksem, kuid väga huvitava disainiga. “Sellest võib tulla Maailmaauto 2015. Prognoosida võib suurt müügiedu, sõiduki müük on juba alanud ning esimesed autod omanikud leidnud.” Krause sõnul on Mazda CX3 kütusekulu 4,5 liitrit sajale. “Kui teil on paha tuju ja te autosse istute, muutub suu peagi naeruseks,” iseloomustas Kert Krause Mazda 2 uut mudelit.

Mazdal on väärikas konkurent Maailmaauto 2015 tiitlil-3Punased istmed punases autos võivad jätta mulje, et tegemist on nn naisteautoga. Krause märkis, et see pole kaugeltki nii, sest autos on ruumi ja sinna mahuvad ka suuremakasvulised mehed. “Uuel Mazda 2-l on 1,5-liitrised bensiinimootorid 75, 90 ja 115 hobujõuga. Neid sõidukeid leidub nii automaat- kui manuaalkäigukastiga,” rääkis ta.
Kert Krause tutvustas muuhulgas ka Range Roveri uut mudelit Dicovery Sport: “See auto on nende jaoks, kes otsivad mugavust nii maanteel kui maastikul sõiduks. Masin on väga kihvti disaini ja heade sõiduaomadustega.”
Kokku tutvustas saade “Rooli võim” tänavuselt Genfi autonäituselt kahtekümmend uut mudelit.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews