1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Moderniseeritud Peugeot 208 hakkab autoturgu ahvatlema veel enne jaanipäeva
Moderniseeritud Peugeot 208 hakkab autoturgu ahvatlema veel enne jaanipäeva

Moderniseeritud Peugeot 208 hakkab autoturgu ahvatlema veel enne jaanipäeva

Peugeot1Eestisse on jõudmas Peugeot 208 moderniseeritud variant, mille tutvustamisel Kanal 2 saates “Rooli võim” rõhutati ennekõike just selle sportlikkust ja silmapaistvalt ägedat disaini.

Amserv Peugeot’ brändijuht Raiko Ausmees märkis, et kliendid on selle kere koos võimalustega autoturule tulekul igati positiivselt vastu võtnud. “2013. aastal pälvis Peugeot 208 Tehnikamaailma aasta auto valimisel rahvaauto tiitli. Genfi autonäitusel esitletud uuendatud joontega versioon näeb tunduvalt modernsem välja, põhiliselt on muudetud disaini poolelt sõiduki esiosa.

Peugeot2Sisemine mugavus on jäetud praktiliselt samaks, sest on ju Peugeot 208 üks esimesi mudeleid, kuhu sai paigaldatud pisem rool ja puutetundlik ekraan, mis lõi suurepärase koosluse linnatingimustele.” Ausmees tõstis esile ka mudeli ökonoomsust kütusekulus, mis jääb ausalt öeldes kuhugi automüstika valdkonda. Madala kütusekulu põhjusena nimetas ta uue versiooni mootorite vastavust kõige värskematele Euroopa emissioonistandarditele. “Paremini liikluses silma paista võimaldab ka oranž värvitoon,” lausus Ausmees, kes toonitas, et kilomeetri kohta eraldab kõnealune masin 79 grammi CO2 kilomeetris, mis on hea auto puhul ülihea näitaja.

Peugeot3Saatejuht huvitus, kas seda autot võiks iseloomustada nii, et suure auto varustus on mahutatud väiksesse. Ausmehe vastus oli, et põhimõtteliselt võib see ju nii olla, sest tänapäeva maailm on selline, kus näiteks e-post, muusika jne on telefoniga stabiilselt kaasas, seega samas suunas ja selle suunaga arvestavalt liigub ka autotööstus. Olemas on lahendus, tänu millele on võimalik suunata oma sõiduki keskseadmesse telefonis olevad rakendusprogrammid ja siis kõiki neid mugavalt kasutada.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews