1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Muusik Alen Veziko sai kiigekatses tubli tulemuse kasutades “naistetaktikat”
Muusik Alen Veziko sai kiigekatses tubli tulemuse kasutades “naistetaktikat”

Muusik Alen Veziko sai kiigekatses tubli tulemuse kasutades “naistetaktikat”

AlenVezikoMuusik Alen Veziko oli järjekordseks tuntud inimeseks, kes Kanal 2 saates “Rooli võim” kiigekatset sooritas ning selles eksperimendis igati väärika tulemuse sai.

Alkoholijoobes sõitjate tõhusaimaks karistuseks peab Veziko nende kohustuslikku rakendamist rahvarohketes paikades heakorratöödel.

Alen Veziko tunnistas autokiigele mineku eel, et spetsiaalset takitat tal selleks eksperimendiks valitud pole. “Mees läks peale naiste taktikaga. Naised on sellised, et algul nagistavad ja siis hakkavad masinat paika sättima,” naljatas saatejuht Robert Rool. Seejärel hakkas ta sekundeid lugema ja teatas, et Alen sooritas kiigekatse ajaga 1.21, mis on keskmine tulemus. “Tunne oli huvitav,” kommenteeris Veziko, kes oli kiigekatsel vihmasaju ajal.

AlenVeziko2Vastavalt katse reportaažide traditsioonile avaldas Alen arvamust ka liikluskultuurist. “Räägitakse küll vastupidist, kuid mulle tundub, et viimase paari aastaga on olukord kuidagi rahulikumaks jäänud. Sõidukijuhid hoolivad üksteisest rohkem. Üks tähelepanek on seegi, et raskemates ilmastikuoludes, näiteks tugeva lumesaju ajal, praktiseeritakse vähem kamikazelikku sõidustiili,” arvas ta.

AlenVeziko3Robert Rool soovis teada saada ka Aleni väljapakutud karistust roolijoodikutele. “Ehk nad maha lasta,” provotseeris ta võllanaljana. “Seda mitte, inimesi on Eestimaal niigi vähe,” ei jäänud Veziko vastust võlgu. Küll aga oli tal idee määrata joobes sõitjatele karistuseks teatud arv töötunde rahvarohkete avalike kohtade (suurte kaubanduskeskuste esised parklad jne) korda tegemiseks. “Kui nad töötavad seal oranžis või mõnes muus eredavärvilises rõivastuses, jäävad kaasinimestele hästi silma ja küllap siis ka piinlik hakkab,” arutles muusik.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews