1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Odavam hind ei vähenda järjekordse kuu auto Suzuki Vitara välist ilu ja kvaliteeti
Odavam hind ei vähenda järjekordse kuu auto Suzuki Vitara välist ilu ja kvaliteeti

Odavam hind ei vähenda järjekordse kuu auto Suzuki Vitara välist ilu ja kvaliteeti

Odavam hind ei vähenda järjekordse kuu auto Suzuki Vitara välist ilu ja kvaliteeti-2Eesti mainekamate automeediakanalite järjekordse kuu autoks valitud Suzuki Vitara uus mudel on vaatamata odavamale hinnale ilusa väljanägemise ja väärika tehnilise tasemega mudel.

Whatcar.ee peatoimetaja Tõnu Tramm märkis Kanal 2 saates “Rooli võim”, et uue kuu auto valimisele eelnes omajagu vaidlusi. “Silmas pidasime ennekõike maastureid ja crossover’eid. Kui eelmise kuu autoks sai hinnalt kalleim maastur, siis seekord otustasime võtta teise äärmuse ja teha valiku kõige odavama uustulnuka kasuks maasturite klassis. Nii kuulutati selleks Suzuki Vitara kaasaegseim mudel. Väärika tunnustuse pälvinud sõiduk on igati korralik auto maastikul sõitmiseks,” ütles ta. Suzuki Vitara tehnilistest omadustest rõhutas Tramm alla 1200-kilogrammist tühimassi ja korralikku nelikvedu ning veel muudki, millest sõltuvad auto kvaliteet ja sõiduomadused.

Odavam hind ei vähenda järjekordse kuu auto Suzuki Vitara välist ilu ja kvaliteetiTõnu Tramm tunnistas mõneti ka oma objektiivsusetust, märkides, et ise pole ta veel valituks osutunud autoga sõitnud. Küll on masin aga ära proovitud ajakirja Tehnikamaailm peatoimetajal Tõnu Ojalal, kes tõi esile hinna ja varustuse silmapaistva suhte: “Kui varustuse nimekirja vaadata, siis hakkab silma nimetusi, mida sellise hinnaklassi autodelt väga ei ootakski.” Ojala leiab, et vahepeal pildilt ära olnud Suzukit aitab modernne Vitara taas väärika maine juurde tuua.

Odavam hind ei vähenda järjekordse kuu auto Suzuki Vitara välist ilu ja kvaliteeti-3“Rooli võimu” saatejuht Robert Rool huvitus, et millised võiksid olla järgmiste kuude autod.
“Tulemas on palju autosid, sest kätte jõuab aeg, mil Genfi autonäituse esitlused hakkavad tasapisi turule jõudma,” lausus Ojala, kes prognoosis lähiperioodi populaarseimaks autouudiseks uute Hyundai I20 ja Mazda 2-ga seonduvat.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews