1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Peugeot’ 308 GT on kui hunt lambanahas
Peugeot’ 308 GT on kui hunt lambanahas

Peugeot’ 308 GT on kui hunt lambanahas

Peugeot' 308 GT on kui hunt lambanahasAmserv Peugeot’ brändijuht Raiko Ausmees nimetas Kanal 2 saates “Rooli võim” selle brändi 308 GT uusi mudeleid postiivses mõttes hundiks lambanahas, pidades silmas mitmeid tehnilisi lahendusi ja valikuid, mille mõjud autojuhtides erinevaid emotsioone tekitavad.

Raiko Ausmees rääkis, et Peugeot’ 308 GT-d on nüüd jõudnud Eestisse ja nendega saab teha proovisõitu.

Peugeot' 308 GT on kui hunt lambanahas2“Erilised on need autod põhjusel, et rõhku on pandud sportlikkusele, kuid samas on säilitatud ka tavaauto olemus,” lausus ta. “Positiivses mõttes võiks uusi mudeleid iseloomustada kui hunte lambanahas, mis lahtiseletatuna tähendab valikute mitmekülgsust. Diiselmootoriga masinal on hobujõudu 180 ja automaatkäigukast. Bensiinimootoriga masinal on hobujõude 205 ja manuaalkäigukast,” selgitas Ausmees.

Brändijuhi sõnul on Peugeot’ 308 GT-l mõlema mudeli puhul märkimisväärne nende kiirendus, 10 mm madalam vedrustus ning parem rooli ja pedaali tunnetus.

Peugeot' 308 GT on kui hunt lambanahas3“Olemine on salongis kihvtim. Armatuurlaualt saab näha erinevaid karakteristikaid, nt hobujõude ja teisigi näitajaid. Olenemata sellest, et vedrustus on madalamaks lastud ja valuveljed 18-tollised, käitub masin hästi ka kehvema kattega teel. See sobib perele ja samas võib pereisa ka kiiremat sõitu teha,” lausus Peugeot’-i asjatundja.
Teletutvustuse naelaks sai Tabasalu kardirajal tehtud katse, milles pandi proovile universaalkerega ja tavakerega Peugeot’ 308 GT. Eksperimendi viis läbi ja tegi naiselikult vaimukaid kommentaare ajakirjanik Ylle Rajasaar.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews