1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Rehvimüüja Point-S hinnapoliitikas on “uba”
Rehvimüüja Point-S hinnapoliitikas on “uba”

Rehvimüüja Point-S hinnapoliitikas on “uba”

Rehvimüüja Point-S hinnapoliitikas on ubaEuroopa suurima sõltumatu rehvimüüjana tuntuks saanud firma Point-S hinnapoliitika pakub kliendile võimalusi ökonoomseteks valikuteks ja ühtlasi kindlustab kvaliteetse kaubaga.

Rehvi ostes ollakse sageli üsna keerulise valiku ees. Mõnedki soovivad naabrimehest või sõbrast parema kvaliteedi ja efektsema väljanägemisega rehvi osta ja nõustuvad selle eest kõrget hinda maksma. Point-S juhataja Marek Moorus selgitas Kanal 2 saates “Rooli võim”, et tegelikult on keskklassi ja tipptegija toodetud rehvid üsna sarnase kvaliteediga. Sellises olukorras tuleb kliendil ise otsustada, missugust hinda maksta.

Rehvimüüja Point-S hinnapoliitikas on uba-3“Meie brändi puhul võib rõhutada, et kvaliteet on algusest lõpuni kontrollitud. Rehvi hind on aga 30-40% soodsam kui tipptasemel valmistajal. 14- või 15-tollise rehvi puhul on vahe 13%. Kui osta aga 17-, 18- või 19-tolline rehv, siis võivad hinnavahed minna kahe- või kolmekordseks,” rääkis Marek Moorus Point-S hinnapoliitikat tutvustades.

Mooruse sõnul saavad tellijad tööpäeviti kella 16ni tehtud tellimuste korral kauba kätte järgmisel päeval.

Rehvimüüja Point-S hinnapoliitikas on uba-2“Ostmiseks on võimalik kohale tulla Mäealuse tänav 10, Tallinnas asuvasse salongi, aga ka soovi korral vormistada ost otse portaalis: www.rehvid.ee. Huvi internetikaubanduse vastu on suurenenud ja küllap peab selles siis midagi positiivset olema. Ja ühe näite toon kohe! Tarbija saab internetist ostetud kauba 14 päeva vältel tagastada! Nii et tellisid, kuid ei meeldinud, siis anname samal päeval ka raha tagasi. Riskivaba tehing, igatahes,” lausus Point-S juhataja.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews