1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Tartus peetakse moto- ja iluteemalist elustiilinädalavahetust
Tartus peetakse moto- ja iluteemalist elustiilinädalavahetust

Tartus peetakse moto- ja iluteemalist elustiilinädalavahetust

Eesti vanim motomess Motoexotica ja mess Ilu toimuvad tänavu samal ajal, 15.-17. märtsini.

Uuenduslik formaat on kantud soovist pakkuda külastajatele varasemast laiemat väljapanekut ning olla atraktiivne nii naistele kui ka meestele.

“Ei ole ju enda tervise ja välimuse eest hoolitsemine ainult naiste pärusmaa. Ja tahame tõestada, et mototehnikast on huvitatud mõlema soo esindajad,” rääkis Motoexotica projektijuht Anders Urbel.

Motoexotical on esindatud Eestis müüdavad populaarsemad kaubamärgid, pakutakse varasemast laiemas valikus sõiduvarustust, kohal on motoklubid ja põnevat vaatamist pakub projektirataste näitus, kus parima selgitab välja žürii ja valitakse ka publiku lemmik.

“Läbi aegade suurima stendiga on esindatud kultuslik kaubamärk Harley-Davidson ning publiku ees on Benelli, CF Moto, KTM-i, Stelsi ja Suzuki uudised. Esitletakse nii mootorrattaid, ATV-sid kui ka lumesaani. Tänavu jätkub ka mootorrataste loosimise traditsioon ja üks Harley-Davidson Street Rod loositakse välja messilt loteriikupongi ostjate vahel. Uue tsikli omanik selgub pühapäeval messilaval,” märkis Urbel.

Retrohõngu annab messile Jawa mootorrataste näitus, mis on tänavu 90. sünnipäeva pidava mootorrattamargi väärikale eale kohaselt ülevaatlik: publiku ees on ligemale paarkümmend tsiklit.

Ilumessi projektijuhi Annika Pettai sõnul saab messil tuntud brändide kõrval näiteks tutvuda Korea kosmeetikaga, Eesti õpilasfirma loodud meeste juuksetoodetega ja 100% looduslike ilutoodetega. Esindatud on ka veganijalanõud, mille valmistamisel on loomsete koostisosade asemel kasutatud näiteks ananassilehtedest toodetud tekstiili. Samuti jagatakse messil väärt nõu, kuidas tervist pärast pikka talve turgutada, antakse soovitusi keha vormis hoidmiseks ja tutvustatakse raskustekki, mis aitab leevendada stressi. Professionaalidelt saab häid nippe kevadiseks jumestuseks ja tulevastel pruutidel on võimalik tutvuda uhiuue pruudisalongiga Tartus, mis esindab kvaliteetseid pruudikleitide brände.

“Tegevusi jagub ka lavale. Näiteks tutvustatakse massaažitehnikaid, toimuvad näidistreeningud, populaarne meigibränd NYX viib tuntud meigikunstniku Anna Saare eestvedamisel läbi meigikoolituse ning naiselikku ilu ja füüsilist tugevust demonstreerivad Flight Clubi tantsijad,” kirjeldas Pettai programmi.

Head Uudised GoodNews