1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VAATA VIDEOT! Ahto Kruusmannil rokkis kiigekatsel täiega
VAATA VIDEOT! Ahto Kruusmannil rokkis kiigekatsel täiega

VAATA VIDEOT! Ahto Kruusmannil rokkis kiigekatsel täiega

Ahto KruusmannRaadio Uuno saatejuht Ahto Kruusmann saavutas Kanal 2 saates “Rooli võim” kiigekatses meeste seas ühe parema tulemuse ning pakkus välja idee joobes sõitmise pidurdamiseks.

Iga päev eetris esinev Raadio Uuno saatejuht ning tuntud diskor Ahto Kruusmann sooritas kiigekatse ajaga 1:04. “Rooli võimu” saatejuht Robert Rool märkis, et tegemist on eksperimendis osalenud meeste ühe parema tulemusega, mis jääb alla tema enda resultaadile. “Saatejuht rokib täiega,” kommenteeris Rool.

Robert Rool huvitus, kas staažikat raadiomeest tuntakse rohkem hääle või näo järgi. Kruusmanni sõnul teeb teda ennekõike tuntuks hääl. “Ühes või teises olukorras tuntakse mind ära tavaliselt pärast seda, kui kõnelema hakkan,” ütles Kruusmann.

Ahto Kruusmann-2Jalgrattasõitu harrastav Ahto Kruusmann tunneb head meelt sõidukijuhtide viisakamaks muutumise ning erinevate terviseliikujate lisandumise üle. “Mõistlikke juhte on juurde tulnud. Küllap on põhjuseks seegi, et jalgrattureid, rulluisutajaid ja kepikõndijaid on juurde tulnud,” arvas ta.

Ahto Kruusmannil on nutikas lahendus ka joobes sõitmise vähendamiseks. “Hiljuti jagati uudist, et teatud ajast peavad autodel oleme vidinad, mis annavad häirekeskusele signaali, kui turvapadi lahti läheb. Minu arvates tasuks teha ka seaduse, mille põhjal tuleb ühel hetkel paigalda autole alkomeetrid ja joobeseisundi mõõtmisel käivitub masin vaid siis, kui juht on kaine,” arvas teenekas raadiohääl.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews