1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VAATA VIDEOT! Kuumad uudised Subarute maailmast
VAATA VIDEOT! Kuumad uudised Subarute maailmast

VAATA VIDEOT! Kuumad uudised Subarute maailmast

Subaru Outback, Levorg ja Forester on kolm Eesti turule jõudnud või jõudvat automudelit, mille tootmisel on rakendatud mitmeid tehnilisi uuendusi ja mõeldud muidugi atraktiivsusele.

“Need ongi kõige kuumemad uudised Subarute maailmast,” arvas Kanal 2 telesaates “Rooli võim” Subaru Nordick AB Baltikumi piirkonna juht Ringo Rahumeel Outbacki kohta. “See on Eestis viimastel aastatel müüdavate autode TOP esikümnesse kuulunud,” lisas ta.

GenfSubaru2

Kui esimene Subaru Outback sündis kakskümmend aastat tagasi, siis nüüdseks on tarbjani jõudnu näol tegemist viienda põlvkonna mudeliga.

“Outback oli üldse esimene auto, millel oli kõrgendatud põhjakiirendus, universaali praktilisus ja nelikvedu. Tänaseks on need tehnilised omadused kasutusele võtnud mitmed konkureerivad autofirmad,” rääkis Rahumeel.

GenfSubaru3

Subaru Levorg on sportliku universaalkerega auto, mida algselt toodeti Jaapani turule. Nii disainilt kui omadustelt selgus sellise auto sobivus ka Euroopa turule. Eestis peaksid esimesed Levorgid müüki tulema septembris. Ringo Rahumeel rõhutas uustulnuka praktilisust ja sportlikke omadusi. Jaapani turul on Subaru Levorg saada kahe jõuallikaga: 1,6-ne sissepritsega bensiinimootor ja teine 2-liitrine turbomootor,” ütles Rahumeel.

Ka Subaru Forester on läbinud uuenduskuuri, saanud lisaks automaatkäigukasti, kaasajastatud info- ja meelelahutussüsteemi ja kõvasti on vaeva nähtud müra summutamise kallal.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews