1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VAATA VIDEOT! „Rooli võim“ avas teles võimsa Genfi autonäituse saladused
VAATA VIDEOT! „Rooli võim“ avas teles võimsa Genfi autonäituse saladused

VAATA VIDEOT! „Rooli võim“ avas teles võimsa Genfi autonäituse saladused

Rooli Võim_avas teles võimsa Genfi autonäituse saladusedKanal 2 saade „Rooli võim“ tõi ekraanile mitmekülgse ja atraktiivse XX Genfi autonäituse, kus tutvustati kõikvõimalikes mõõtmetes nii igapäevaselt kasutatavaid autosid kui ka nii-öelda ideeautosid, mis enamasti välja mõeldud põnevate ja humoristlike lahenduste esitlemiseks või ka mõne haruldasema tehnilise funktsiooni katsetamiseks.

“Kas on midagi paremat ka või on täpselt sama jama,” küsis keset melu talle omase otsekohesusega „Rooli võimu“ saatejuht Robert Rool ajakirja „Tehnikamaailm” peatoimetajalt Tõnu Ojalalt.

GenfiAutonäitus1Tunnustatud autoajakirjanik tunnistas, et põhiolijad on sel näitusel tõesti samad. “Nii võid silmad kinni panna ja öelda, et siin on Toyotade, Mazdade või Hondade väljapanek. Loomulikult eksponaadid iga aastaga vahetuvad. Alati on siin põnevaid automarke, mis tulevad Eesti turulegi, kuid ka neid, mida võib vähemalt praegu vaadata vaid Genfi autonäitusel,” selgitas Ojala.

Rooli Võim_avas teles võimsa Genfi autonäituse saladused3Seejärel läks Rooli ja Ojala vestlus sõidukitele, mida kutsutakse ideeautodeks. “Mõned ideeautod on siin külastajatele naljakate ja põnevate elamuste pakkumise eesmärgil, mõned aga erinevate tehniliste funktsioonide testimiseks,” rääkis Tõnu Ojala, kelle sõnul võib ideeautost mõnikordki tulevikus seeriaauto saada.

Tõnu Ojala arvas, et Genfi autonäitus oleks sobilik ja väärikas paik autonostalgiale. Nii sooviks ta näiteks kogeda kohapeal kuuekümnendate aastate populaarse Borgwardi tagasitulekut.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews