1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VIDEO! Autopandi pakkumisel koheldakse klienti kuninglikult
VIDEO! Autopandi pakkumisel koheldakse klienti kuninglikult

VIDEO! Autopandi pakkumisel koheldakse klienti kuninglikult

Endrik EnnikoLaenu saamiseks auto tagatisel saab järjest rohkem omaseks paindlikkus ja kliendisõbralikkus, võimaldades valikut. Ennekõike laenaja huvidest lähtuvad ka muudatused seadustes. Autopant/Autoliising osaühingu juhataja Endrik Enniko ütles Kanal 2 saates “Rooli võim” laenuteema käsitlemise sissejuhatuseks, et olukord turul on normaalne ning konkurents tõusnud.

“Kas on nii, et näitan auto ette ning poole tunni pärast saan raha kätte,” küsis saatejuht Robert Rool.

Autoliising2Spetsialist kontrollib ja hindab autot. Alati pakutakse kliendile laenu saamiseks kolme-nelja erinevat võimalust. Lõpliku lahenduse kiirus sõltub seaduses olevatest aspektidest ning tarvis on arvestada ka tarbijakaitse reeglitega. Autopandi ja -liisingu teevad kliendikeskseks ja siiani madalamad intressid vastavate laenutoodete osas, hindamis-, liitumis- ja lepingu sõlmimistasu puudumine. Piiranguid pole seoses rahvusliku kodakondsusega. Kui auto on Eestis registreeritud, on võimalus laenu saada. Mõeldav on ka maksegraafikute sõlmimine,” rääkis Enniko. “Kliendisõbralikemaks lahendusteks on loonud soodsa pinnase ka uued seadusemuudatused, mida Autopant on juba rakendanud, et mitte seadusele jalgu jääda,” lisas ta.

Autoliisin“Meie eesmärk on püüda heatahte avaldusena teha kliendile alati positiivne pakkumine, mis lähtuks tema rahalistest võimalustest, et laen ei osutuks mitte koormavaks, vaid abistavaks võimaluseks,” ütles autolaenutoodetele spetsialiseerunud firma juht.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews