1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Volvo XC90 – esimene uuema põlvkonna pääsuke
Volvo XC90 – esimene uuema põlvkonna pääsuke

Volvo XC90 – esimene uuema põlvkonna pääsuke

Volvo XC90 – esimene uuema põlvkonna pääsuke-3Tihtipeale võib kardetud numbrist „13“ leida ka positiivset sõnumit. Just nii pikkade aastate järel tuli välja uuema põlvkonna Volvo XC90, mille heade omaduste üles lugemiseks ei piisa ei ühe ega ka kahe käe sõrmedest.

AS Info-Auto turundusdirektor Tiit Lillipuu nimetas Kanal 2 saates „Rooli võim“ Volvo uut mudelit väärikaks järeltulijaks esimese põlvkonna XC90-le, mille tootja 2002. aastal turule tõi. „Volvo XC90 kaasaegne väljalase on pälvinud kiidusõnu kõikjal maailmas, kus ta viimastel kuudel ja nädalatel autoostjate ette sai toodud ja proovisõitudeks kasutatud,“ lausus ta.

Volvo XC90 – esimene uuema põlvkonna pääsuke-2Lillipuu sõnul on XC90 nii-öelda esimene pääsuke Volvo uues mudelite põlvkonnas. “Üsna varsti tulevad ka  järeltulijad populaarsetele sedaanile S80 ja universaalile V70 ja Eestis väga hästi minevale XC70-le. Soovime kõiki neid mudeleid juba järgmisel aastal Volvo-huviliste ette tuua.

Volvole oli tähtis  XC90 väga põhjalikult välja töötada, et võimalikult vähe tekiks probleeme, mis autodel tihtipeale oma esimeste eluaastate jooksul esinevad. Aega, mille jooksul seda on arendatud, on kulunud piisavalt, et me ei saaks enam rääkida niinimetatud lastehaigustest.”

Tiit Lillipuu märkis, et Volvo XC90 baasmudelite hind on oluliselt soodsam kui tippmudelitel ja selgitas, mida kujutab endast tippvarustus. „52 000 euro eest saab juba üsna korraliku auto. Et XC90 on nii-öelda luksusmaasturite klassis, siis klient, kes sinnapoole vaatab, tahab alati võimalikult rohkem endale kaasaegset tehnoloogiat ja meelelahutussüsteeme. Viimaste hulka kuuluv Bowers & Wilkinsi audiosüsteem XC90-l on praeguse aja automaailmas ilmselt üks parimaid ja sisaldab  1400W võimendit ning 19 kõlarit. Auto esipaneelile on paigaldatud korralik tahvelarvuti, mille juhtimine käib läbi puutetundliku ekraani. Tavapäraseid nuppe siin enam polegi,“ rääkis Lillipuu.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews