1. Avaleht
  2. Meestele
  3. ALLHANKEMESS! Esimene Eesti-Soome vaheline ehituse allhankemess algab 4. aprillil
ALLHANKEMESS! Esimene Eesti-Soome vaheline ehituse allhankemess algab 4. aprillil

ALLHANKEMESS! Esimene Eesti-Soome vaheline ehituse allhankemess algab 4. aprillil

Hankemess 20164.-8. aprillini algab aktiivse reklaamikampaaniaga rahvusvaheliste online-messide korraldamise ettevõtte OnlineExpo esimene Eesti-Soome ehitusteenuste allhankemess. „Allhankemess 2016-Hankintamessut 2016” on professionaalidele suunatud ehitusmess. Mess toimub samaaegselt eesti, soome ja inglise keeles.

„Välismaistel kontaktmessidel osalemine on väga aja- ja ressursimahukas. Online-mess annab enda tutvustamise võimaluse potensiaalsetele tellijatele ka kõige pisemale allhanketööde tegijale ükskõik millisest Eesti nurgast,” sõnab rahvusvahelise ettevõtte OnlineExpo üks asutajatest ja juhataja Margus Tamm. „Meie eesmärgiks on tuua ühele turuplatsile kokku erinevad ehitusega seotud teenuste ja toodete pakkujad ning samuti tellijad, arendajad ja ehitusest huvitunud inimesed kahest riigist korraga,” lisas Tamm.

Margus Tamm
Margus Tamm

Margus Tamme sõnul on online-messide keskkond loodud eelkõige ettevõtja vajadustest lähtuvalt. „Kui messil osalev ettevõte kasutab aktiivselt kõiki meie loodud virtuaalseid võimalusi, võib ta oma nähtavust messi raames mitmekordistada. Interaktiivset, ettevõtja-keskset ja aktiivsele suhtlusele suunatud online-messide lahendust seni tehtud ei ole. Oleme kindlad, et ükski messiportaal heast tahtest tööle ei hakka. Meie oleme igas riigis reaalselt kohal ja olemas ning pakume nii külastajatele kui ka eksponentidele tuge parima messikogemuse saamisel,” täiendas Tamm.

„Allhankemessil 2016” saab hakkama ka soome või inglise keelt oskamata.

Messi korraldaja tagab nii virtuaalboksi materjalide tõlked, kui kujundamise. Samas võib iga osaleja ka ise sellega tegeleda.

„Eesti ehitusettevõtte asi on ennast allhankemessi keskkonnas nö. üles riputada,” ütles Margus Tamm. „Meie töö on jõuda võimalikult paljude Soome-poolsete tellijateni.”

Esimesele Eesti-Soome ehituse allhankemessile on oodatud kõik ehitussektoris tegutsejad – arhitektid ja projekteerijad, ehitusmaterjalide tootjad, uste- ja akende tootjad, moodul- ja tüüpehitiste tootjad, ehituse peatöövõtjad ja ehituse väikefirmad, elektritööde tegijad, kütte- ja ventilatsioonitööde tegijad, vee- ja kanalisatsioonitööde tegijad, ehitustööriistade ja -masinate tootjad, töökaitse ja tööohutusega tegelejad, ehituskoolituse ja -kirjastamisega tegelejad, finants- ja kindlustusteenuste pakkujad jne.

Ehituse allhanke-messi sissejuhatus kestab viis päeva – messikeskond ise on aktiivne terve aasta jooksul. Ei ole ju maja ehitus või materjalide ostmise planeerimine sageli ette määratav ja selline ülesehitus annab võimaluse olla leitav just siis kui seda tellijal või tarbijal vaja on. Mess algab esmaspäeval, 4. aprillil.

OnlineExpo International OÜ on Eesti ettevõte, kes on töötanud välja rahvusvaheli-selt kasutatava veebiportaali online-messide korraldamiseks. Tegemist on portaaliga, mis on loodud ettevõtjate vajadustest lähtudes, kasutades paljusid veebimaailma uudseid võimalusi.

OnlineExpo messiportaali esimene rahvusvaheline online-mess Travel Expo 2016” toimub 7.-11. märtsini eesti-läti-vene-inglise keelekeskkondades.

Head Uudised GoodNews