1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Baltman tutvustab oma 25. sünnipäeva erikollektsiooni Kartmatuks sündinud
Baltman tutvustab oma 25. sünnipäeva erikollektsiooni Kartmatuks sündinud

Baltman tutvustab oma 25. sünnipäeva erikollektsiooni Kartmatuks sündinud

baltman2Baltikumis juba veerandsada aastat maailma tipptasemel ärirõivaid tootnud Baltman tähistab eeloleval laupäeval oma 25. sünnipäeva erikollektsiooniga, mis kannab nime Kartmatuks sündinud.

Kartmatuks sündinud kollektsiooni inspireerinud mõttelaad on viimase 25 aasta jooksul olnud iseloomulik nii Eesti, Läti kui ka Leedu majandusele vundamendi valanud ettevõtjatele kui ka Baltmani tootearendusele, kus täna kasutuses olevad innovaatilised materjalid ei karda ei kortsumist, mobiilikiirgust ega isegi paduvihma.

Lisaks Kartmatuks sündinud erikollektsiooni esitlemisele plaanib Baltman tähistada sünnipäeva tunnustades ühiskonnas inimesi, kelle algatusjulgus, vastutustunne ja ettevõtlikkus on viimase 25 aasta jooksul Eesti elu edasi viinud.

baltman3

“Usume, et kartmatuks sündinud on kõik suured isiksused, kes oma tegude, ideede ja otsustega võiks meile kõigile eeskujuks ja inspiratsiooniks olla,” ütles Baltmani kaasasutaja ja Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder. Kartmatute tunnustamine leiab aset Baltmani juubelishowl, mis toimub Tallinn Fashion Weeki raames juba eeloleval laupäeval Tallinna Kultuurikatlas.

baltman1

Kartmatuks sündinud väärtuste sümboliks on Baltman valinud kiili, kes juba aastaid paljusid Baltmani pintsakurevääre kaunistanud on. “Tähenduslikult on kiilidel meie ühiskonna julgetega palju ühist – kiilid on kartmatult üle elanud kõikvõimalikke kriise, isegi jääaegu, nad võtavad kartmatult ette pikki reise ja ka nemad rajavad oma kodu tavaliselt vee äärde, et sealt siis võimalikult tihti uutele jahimaadele lennata,” selgitab humoorikat sümbolikasutust Baltmani peadisainer ja erikollektsiooni autor Aivar Antonio Lätt.

Jüri Kukk Ajakirjanik