1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Kuidas “nukra nurgaga” kaubik avariieelse soliidsuse tagasi saab?
Kuidas “nukra nurgaga” kaubik avariieelse soliidsuse tagasi saab?

Kuidas “nukra nurgaga” kaubik avariieelse soliidsuse tagasi saab?

Kuidas “nukra nurgaga” kaubik avariieelse soliidsuse tagasi saab-31992. aastal loodud Värvaltrans OÜ on spetsialiseerunud autode avariijärgsele remondile. Kanal 2 saates “Rooli võim” tõestas ettevõtte tööde kvaliteeti ja kiirust tagant otsasõidu tõttu kannatada saanud Renault Traficu taastamine.

Saatejuht Robert Rool juhtis reportaaži algul tähelepanu kaubik Renault Traficu “nukrale nurgale”. Värvaltransi juhatuse liige Ott Mesikäpp ütles kogenud asjatundjana, et masin on kannatada saanud tagant otsasõidu tõttu.

Kuidas “nukra nurgaga” kaubik avariieelse soliidsuse tagasi saab-2“Nagu sel puhul ikka, nii on meil purunenud plastikust osad ja mõneti on deformeerunud ka kere. Täielikuks kerevahetuseks küll vajadust pole, kuid kõik deformeerunud osad tehakse korda ja värvitakse ära. Teostatakse ka korrosioonitõrje ja asendatakse vajalikud uued osad,” rääkis ta.

Ott Mesikäpa sõnul suuri üllatusi konkreetsel autol polnud, kuid arvas, et mõni mõlk võidakse leida küll.

“Renault Trafic on levinud auto, mida aeg-ajalt avariijärgsesse remonti tuuakse. Varuosade hankimine ei tohiks probleeme tekitada, need jõuavad kohale tavaliselt nädalaga,” lausus Mesikäpp.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews