1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Motonet avas Tallinna poe
Motonet avas Tallinna poe

Motonet avas Tallinna poe

Motonet Tallinna_3Soome pereettevõte Motonet OY, põhjanaabrite suurim autovaruosade ja kalastus-, paadi- ning motovarustuse ning tarvikute pakkuja, avas täna kaupluse Tallinnas. Tegemist on ettevõtte esimese kauplusega väljaspool Soomet – seal on Motoneti kaubamajasid 24 linnas.

Motonet OY tegevdirektori Eero Bromani sõnul võimaldab ettevõtte hoogne kasv ja hea kasumlikkus laieneda välisriikidesse. “Eestist ootame väärtuslikku kogemust, mida saaksime rakendada ka oma tegevuse arendamisel Soomes. Euroopas Motonetile sarnast kontseptsiooni ei leia, seega usun, et meie toodetele ja teenustele jätkub nõudlust,” lisas Broman.

Motonet toob Tallinnasse uue teeninduskontseptsiooni aktiivsetele, tegusatele ja liikuvatele inimestele. Motonet on Soome suurim autovaruosade ja kalastus-, paadi- ning motovarustuse ning tarvikute müüja. Lisaks kuulub ettevõtte tootevalikusse lai valik tööriistu ja vaba aja tooteid.

Motonet Tallinna_2

Motonet Estonia OÜ kaubamaja juht Tomi Ranta sõnul on lai tootevalik ja hea hinna-kvaliteedi suhe toonud Motoneti Soome kauplustesse palju eestlastest kliente. “Tänasest saab samu oste teha Tallinnas, lisaks kingime avamisnädalal külastajatele rohkem kui 500 kingitust,” märkis Ranta.

Bromani sõnul laieneb Motonet lähiaastatel veelgi, avades uusi kaubamajasid nii Soomes kui ka välismaal. “Soovime Eestis kasutada kontseptsiooni, mis Soomes edukalt toimib. Võtame sealjuures hoolikalt arvesse kohalikke olusid, seadusandlust ja inimeste harjumusi. Hetkel on peamine eesmärk suurendada ja arendada meie tegevust Eestis. Siin on palju kasvupotentsiaali,” tõdes Broman.

Motonet Tallinna_1

“Eestlased on rahvusena soomlastega vägagi sarnased, neid iseloomustab ettevõtlik meelelaad ja töökus. Meid on Eestis väga hästi vastu võetud ning kõik on sujunud suurepäraselt. See innustab meid laienemisplaanidega edasi minema,” lisas Broman.

Head Uudised GoodNews