1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Tsiklitest Ameerika mägedeni: erakordselt värvikas maikuu Tehnikamaailm
Tsiklitest Ameerika mägedeni: erakordselt värvikas maikuu Tehnikamaailm

Tsiklitest Ameerika mägedeni: erakordselt värvikas maikuu Tehnikamaailm

Tsiklitest Ameerika mägedeni erakordselt värvikas maikuu TehnikamaailmMaikuises ajakirjas Tehnikamaailm keskendutakse mootorratastele. Kindlasti on lugemismagnetiteks ka lood hiiglaslikust sõidukist kosmosesüstikute transportimiseks, Ameerika mäed, väärika ajalooga automudelid ja palju muudki.

Mais ilmunud Tehnikamaailma esikaanel “poseerib” mootorratas.

Tsiklitest Ameerika mägedeni erakordselt värvikas maikuu Tehnikamaailm3“Arvestades seda, et kevadel näeb tänavatel taas rohkesti tsikleid, on kirjutised mootorratastest olulisel kohal nii käesolevas kui ka järgmises Tehnikamaailmas,” ütles väljaande peatoimetaja Tõnu Ojala. Tema sõnul kirjutatakse Eesti tsiklimaailma uudistest ja lähenevatest motosündmustest.

“Põhjalik artikkel on pühendatud 50-aastaseks saavale automudelile Citröen TS, kusjuures lahti mõtestatakse selle masina olulisus automaailmas. Seonduvalt proovisõidutemaatikaga tutvustakse maastureid: Suzukit ja Land Roverit. Tsiklitest Ameerika mägedeni erakordselt värvikas maikuu Tehnikamaailm2Samuti on juttu New Yorgi autonäitusest. Vastukaaluks igapäevasele auto- ja motomaailmale leiab artikli hiiglaslikust sõidukist, mille mõõduks 1000 m2. Selle masinaga sõidutatakse Ameerika Ühendriikidest kosmosesüstikuid. Küllap tuleb üllatusena artikkel Ameerika mägedest, kuid eks see atraktsioon ole ka omamoodi sõiduk,” rääkis Ojala, kes esitles Tehnikamaailma Kanal 2 saates “Rooli võim”.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews