1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VAATA VIDEOT! Autoremontijate pealik Ott Mesikäpp: ennekõike oleneb remondi maksumus varuosade hinnast
VAATA VIDEOT! Autoremontijate pealik Ott Mesikäpp: ennekõike oleneb remondi maksumus varuosade hinnast

VAATA VIDEOT! Autoremontijate pealik Ott Mesikäpp: ennekõike oleneb remondi maksumus varuosade hinnast

Autoremontijate pealik Ott Mesikäpp ennekõike oleneb remondi maksumus varuosade hinnastKanal 2 saade “Rooli võim” veenis televaatajaid selles, et sõidukiomaniku, kindlustusfirma ja autoremondifirma koostöös on võimalik suhteliselt kiiresti ja mõõduka hinna eest avariis kannatada saanud autole ilu ja kvaliteet tagasi anda. Kommentaare jaganud OÜ Värvaltras juhatuse liikme Ott Mesikäpa sõnul oleneb taastamiseks ja remondiks kuluv summa ennekõike varuosade hinnast.

“Rooli võimust” juba tuttav buss Renault oli esmakordselt pildis oma üpris rääbaka taguotsaga. Kolme päevaga anti sõidukile tagasi märksa rõõmsam väljanägemine.

Autoremontijate pealik Ott Mesikäpp ennekõike oleneb remondi maksumus varuosade hinnast-3“Vahetasime ära stange, uksed ja tagurpidikäigu märgutule ning tegime teisedki vajalikud tööd,” rääkis Ott Mesikäpp. Tema ja saatejuht Robert Rool tõdesid, et remondi maksumus, 600 eurot, oli üsna mõistlik. Mesikäpa sõnul tingisid sellise hinna suuresti odavad varuosad. “Mercedesest Zaporožetsini polegi hinnad väga erinevad. Kõige rohkem sõltub hind varuosadest,” lausus Mesikäpp, kes kiitis sujuvat ja takistusteta laabunud koostööd kindlustusfirmaga.

Autoremontijate pealik Ott Mesikäpp ennekõike oleneb remondi maksumus varuosade hinnast-2“Juhtum Renault´ga oli üks tavapärasemaid. Tegemist oli tavalise tagant otsasõiduga, mil ees sõitnud auto pidurdas ja tagumine ei jõudnud reageerida. Tulemuseks olid ühel nina ja teisel saba katki,” ütles PZU Kindlustuse kahjukäsitluse sõidukikahjude grupijuht Jaanus Tanne. “Kindlustusfirma analüüsib kõiki juhtumeid üksikasjalikult. Kui hoida õiget pikivahet ja olla tähelepanelik, siis saaks sellised õnnetused ära hoida,” lisas ta.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews