1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VAATA VIDEOT! Võitluskunstide meister Kevin Rennole oli autoga kiigukatse lõbus väljakutse
VAATA VIDEOT! Võitluskunstide meister Kevin Rennole oli autoga kiigukatse lõbus väljakutse

VAATA VIDEOT! Võitluskunstide meister Kevin Rennole oli autoga kiigukatse lõbus väljakutse

Kevin RennoJärjekordse kiigukatse autoroolis tegi Tallinna Taipoksi Klubi treener Kevin Renno ja loomulikult jäädvustas selle Kanal 2 telesaade “Rooli võim”. Taas istus seega autorooli tuntud inimene. Saatejuht Robert Rool huvitus, kuidas võitluskunstide inimene autodesse suhtub ja veel nendega trikkide tegemisse.

“Auto on minu jaoks lihtne sõiduvahend ja eriline trikitaja ma ei ole. Praegu ongi ees huvitav ja lõbus väljakutse,” vastas Kevin Renno. Tema tulemust hindasid asjatundjad eeskujulikuks ja aega, 1.35, väga heaks. “Kas valisid taktika selle järgi, mida oled telest näinud või juhtus see suvaliselt?” huvitus saatejuht. “Olen videos näinud tegelikult ainult üht katset, mille saatis mulle GoodNewsi peatoimetaja Monika Kuzmina interneti vahendusel ja seega üritasin minna tema taktika peale vaikselt,” lausus võitluskunstide meister.

Kevin Renno-2Saatelõigu klišee kohaselt küsis reporter ka Kevini arvamust roolijoodikutest, lisades ise kommentaariks: “Loomulikult on see taunimisväärne, aga oleme kõigi käest küsinud, seega kas oskad välja pakkuda mingit lahendust, kasvõi midagi jaburat, mis võiks asja lahendada või paremaks teha?”

“Karmimaid karistusi on ilmselt vaja. Võib-olla mõnda meest motiveerib füüsiline noomitus, kuigi päris seda vist praktikas kasutada ei saa. Aga korduvate rikkumiste puhul peaks küll olema karmimad karistused, kasvõi auto arestimine ja kartsas paar ööd ja lisaks veel trahvid juurde,” ütles Renno.

Kevin Renno-3Autokiige katsete edetabel:

Tanel Talve 0:37
Andres Puusepp 0:42
Monika Kuzmina 0:54
Kirsti Timmer 1:0
Tõnu Tramm 1:05
Rainer Aus 1:08
Artjom Savitski 1:16
Madli Vilsar 1:17
Kairi Rondo 1:19
Erkki Sarapuu 1:25
Kerttu Jukkum 1:34
Kevin Renno 1:35
Tõnu Ojala 1:38
Merlyn Uusküla 1.56
Henrik Normann 1:56
Liina Randpere 2:01
Kerli Dello 2:02
Janek Harik 2:05
Kristjan Ojang 2:18
Kristjan Kasearu 2:25
Mairold Millert 2:30
Kristel Aaslaid 2:30
Reigo Ahven 3:30
Ott-Sander Palm 3:30
Rainer Vakra 4:34
Allan MuUk 5:00

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews