1. Avaleht
  2. Meestele
  3. TÄNA ÕHTUL I Tasuta veebiseminar meestele: kuidas märgata stressi ja läbipõlemisest ja sealt välja tulla?
TÄNA ÕHTUL I Tasuta veebiseminar meestele: kuidas märgata stressi ja läbipõlemisest ja sealt välja tulla?

TÄNA ÕHTUL I Tasuta veebiseminar meestele: kuidas märgata stressi ja läbipõlemisest ja sealt välja tulla?

Timo Porval ütleb, et ärevus, stress ja läbipõlemine on märksõnad, mis on ka teda intensiivsemates eluetappides kimbutanud. „Mul on olnud õnne, et olen käinud üksnes selle musta augu serval ja kirg töö vastu pole päris läbipõlemiseks muutunud. Aga olen seda näinud korduvalt lähedalt, väga lähedalt,“ tõdeb ta. Ta rõhutab, et vaimne tervis on oluline. Selle tõttu on ta loonud meestele mõeldud tasuta veebiseminaride sarja. Esimesena tuleb täpselt nendel teemadel täna kell 18.00 oma lugu ja kogemust jagama Tiit Trofimov.

Esinejatest

Veebiseminaril jagab oma kogemust Tiit Trofimov. Tiidu suurimaks kireks on töö emotsioonidega, nende vabastamine, vaatlemine ja märkamine läbi teadlikkuse.

Tiit Trofimov. Foto: Kai-Kuusik Greenbaum

Ta viib läbi joogatunde ja väereise soojadele maadele, ta on avaldanud raamatu “Lõpp on algus” ja toob mehi kokku vägevatesse meesteringidesse.

Meeskondade koolitaja Kaido Pajumaa on Tiidu kohta öelnud: “Tiit on kahtlemata üks positiivsemaid, helgemaid ja sõbralikumaid inimesi, kellega olen kohtunud. Tema avatus, lahkus ja heasoovlikkus ei jäta külmaks ühtegi inimest.”

Tiiduga vestleb Timo Porval. Timo kannustavad muutused paremuse poole nii endas kui ka teistes. Mehena on ta pidevalt teel, et erinevate rollide (isa, partner, sõber, poeg, onu, ettevõtja) lippu võimalikult kõrgel kanda. Tema moto on lihtne: “Kui teha, siis täiega”.

Timo Porval (Foto Kersti Niglas)
Timo Porval. Foto: Kersti Niglas

Timo on tuntud peamiselt turundajana. Ta veab koolituskeskkonda Turunduslabor ja on koos tiimiga korraldanud kolmel korral Eesti suurimat turundusüritust “12 tundi turundust”. Lisaks korraldas ta koos suure tiimiga rahvusvahelise SEO konverentsi, kus esinesid maailma tipud ja kus oli külastajad 25 riigist.

Timo on julge katsetaja. Ta on on kaotanud 20 kg kehakaalu, jooksnud järjest 111 km, teinud läbi 93-kilomeetrise rännaku, loobunud aastaks alkoholist, maiustustest ja kohvist, läbinud 5- päevase veepaastu ja loobunud esmaspäeviti söömisest juba 104 nädalat järjest.

Veebiseminaril räägitakse:

  • Kuidas säilitada rahu, kui olukord sinu ümber ja sisimas ärevaks kisub.
  • Mis vahe on heal ja halval stressil.
  • Kuidas stressiga toime tulla.
  • Millised on märgid, et läbipõlemine on lähedal.
  • Kuidas läbipõlemisest tugevamana väljuda.
  • Kuidas märgata ja olla nende teemadega sõbrale toeks.
  • Kuidas ise raskes olukorras abi küsida.

Veebinaride sari kulmineerub 27.01 toimuva füüsilise konverentsiga Ettevõtlik Mees, kus kohapeale pääseb 300 meest. Laval on oma ala tipud, kes räägivad kõigest, mis mehele oluline. Seksist, trennist, toitumisest, investeerimisest, raha teenimisest, ettevõtlusest, tervisest, raskustest ülesaamisest, isadusest, suhtes olemisest, enda juhtimisest jpm.
Saali kuulama pääsevad ainult mehed.

  • Rohkem infot leiab SIIT!
Head Uudised GoodNews