1. Avaleht
  2. Meestele
  3. MEESTEPÄEVA NÕUANDED! 5 lihtsat ilujuhist meestele
MEESTEPÄEVA NÕUANDED! 5 lihtsat ilujuhist meestele

MEESTEPÄEVA NÕUANDED! 5 lihtsat ilujuhist meestele

Ilujuhised
Foto: Dove

Oma välimuse eest hoolitsemine on meeste jaoks pigem tüütu ja aeganõudev protsess. Kuna mehi on pigem keeruline panna oma välimuse eest hoolt kandma, siis peavad meestele mõeldud ilunõuanded olema võimalikult lihtsad ja vähe aeganõudvad.

Dove’i brändijuht Kertu-Kai Põldvere on pannud kirja kõige olulisemad sammud, mida iga härrasmees oma igapäevases ilurutiinis järgida võiks.

Leia need kõige õigemad tooted

Leia endale just need tooted, mis just sinu nahatüübiga kõige paremini sobivad. Oluline on seejuures kasutada meestele mõeldud tooteid, kuna meeste näonahk on paksem, poorsem ning eritab rohkem rasu. Seetõttu on spetsiaalselt meestele mõeldud tooted ka teistsuguse koostise, tekstuuri ja toimeainega.

Pööra tähelepanu oma juustele

Juuste pesemine on küll elementaarne tegevus, kuid tihti ei pöörata tähelepanu, millise juuksetüübi tooteid kasutatakse. Nii nagu naistelgi, on ka meestel erinevad juuksetüübi, millele on loodud spetsiaalsed juuksehooldustooted. Kui juuksed kipuvad liiga peadligi hoidma, siis tuleks eelistada volüümiandvaid šampoone. Kuivade juuste puhul on abiks toitva ja niisutava koostisega tooted.

Kasuta niisutava toimega kehapesuvahendit

Selleks, et aega kokku hoida, on mõistlik valida just neid kehapesuvahendeid, millel on ka nahka niisutav toime. Poeriiulitel leidub spetsiaalse koostisega tooteid, mis kaitsevad nahka ärrituse ja kuivuse eest. Veel nutikam on valida kaks-ühes toode, mis puhastab ka nägu.

Kuivuse vastu aitab kehakreem

Kui nahk vajab intensiivsemat niisutust, siis tuleb nahka kreemitada. Paljude meeste jaoks on see suhteliselt harjumatu tegevus. Tegelikult ei ole kreemitamises midagi imelikku, kuna on loomulik, et ka mehed vaevlevad kuiva ja ketendava naha käes. Parema tulemuse saavutamiseks kreemita koheselt pärast pesemist, kuna niiske nahk imab kreemi toimeaineid paremini.

Vali õige deodorant

Deodorandi igapäevane kasutamine on loodetavasti osa iga mehe igapäevasest hügieenist. Kuna deodorante on erinevaid, siis veendu, et kasutad sellist, mis on karm higi, mitte naha vastu. Õige toote valimisel tuleks jälgida seda, et selle koostis kannaks hoolt ka kaenlaaluse naha eest. Vali toode, mille koostises on ¼ niisutavat kreemi – see hoiab ära ärrituse ja jätab naha niisutatuks.

Head Uudised GoodNews