1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VIDEO! Esineja Rain Tunger: et mängulisus elust ei kaoks, hoian endas ärkvel väikest last
VIDEO! Esineja Rain Tunger: et mängulisus elust ei kaoks, hoian endas ärkvel väikest last

VIDEO! Esineja Rain Tunger: et mängulisus elust ei kaoks, hoian endas ärkvel väikest last

Isadepäeval, 12. novembril Tallinna Telliskivi Loomelinnaku Vabal Laval toimuva suurseminari “Vaba mehe tee” üks esinejatest on mitmete restoranide osanik, Raadio 2 saatejuht, šamanistlike praktikate austaja ja mediteerija Rain Tunger, kes ütleb enda kohta järgnevalt: “Minu keha on täna 37 aastat vana, kuid minu sees elab väike laps, keda ma kogu aeg ärkvel hoian, et mängulisus elust ei kaoks. Hingelt olen praktik ja muusik, teen Raadio 2-s juba 11 aastat saadet “Progressioon”, lisaks esinen erinevatel üritustel, nagu “Ekstaatiline tants”, elukutsena on minu üks väljund veel teeninduse kujundamine erinevatest restoranides, nagu Rataskaevu 16, Väike Rataskaevu ja Pegasus.”

Oma pöördumises meeste poole ütleb Rain Tunger, et igas mehes on tohutu potentsiaal, mis annab võimaluse rikastada meid ümbritsevat maailma. “Ma ei mõtle potentsiaali all võimalust midagi saavutada, vaid leida endas tugevus tulla elus muutustega kergelt toime. Et kaotada ära hirm homse ees, kogeda maailma palju mahlasemalt, saada sealt palju rohkem kätte, selleks aga on vaja kasvatada tundlikkust,” seletab ta.

Seminaril räägibki ta sellest, kuidas ta püüab oma tundlikkust igas aspektis kasvatada, “Tõeline mees on nagu kivi ookeanis ja ookean on naine, kes lööb vahepeal tormi ja on siis hästi rahulik — mees peaks selle keskel jääma rahulikuks ja kaljukindlaks vaatlejaks. Kui ta suudab seda teha, tunneb naine ennast tema kõrval turvalisena,” ütleb Rain Tunger.

VAATA VIDEOPÖÖRDUMIST!

Head Uudised GoodNews