1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Avariisse sattunud auto remondikuludest päästab õigeaegselt sõlmitud kindlustusleping
Avariisse sattunud auto remondikuludest päästab õigeaegselt sõlmitud kindlustusleping

Avariisse sattunud auto remondikuludest päästab õigeaegselt sõlmitud kindlustusleping

Avariisse sattunud auto remondikuludest päästab õigeaegselt sõltmitud kindlustuslepingAvariis kahjustada saanud esindusliku BMW remont on autoomanikule piisavalt kulukas ettevõtmine, kuid õnneks on rahastajale koostööpartnerina toetava käe ulatunud kaskokindlustus.

Kanal 2 saates “Rooli võim” oli lugu järjekordsest nukrast autost, mis ei saanud pidama ning millele omaniku väitel teine masin tagant sisse sõitis.

Televaatajatele juba paljudest reportaažidest tuttav Värvaltras juhatuse liige Ott Mesikäpp märkis, et remont käib hoogsalt, sest ühegi auto omanik ei taha pikalt jalgsi käia. “Tööde alustamiseks oli väga oluline remondi aktsepteerimine kindlustuse poolt.”

Avariisse sattunud auto remondikuludest päästab õigeaegselt sõltmitud kindlustusleping2“Turvapadjad on avanenud ja liistud mõnest kohast lahti,” tõi vigastustest näiteid saatejuht Robert Rool ja küsis, kui kalliks remont võiks minna, saades Otilt vastuseks 9000 eurot. “Kalliks teeb remondi turvavarustus, sest Eesti seaduse järgi võib kasutada vaid täiesti uusi turvaelemente, mis pole aga kaugeltki odavad.”

Veel selgus, et avariilisel bemaril vahetakse välja armatuurlaud, tehakse uus “nina”, kuhu paigaldatakse ka uued radiaatorid ning turbo vahejahuti.

“Ventilaator üksinda maksab 600 eurot, kuid ka selle hinna korvab kasko,” lausus Mesikäpp. “BMW varuosi on remontijatel üldiselt jätkunud, kuid näiteks armatuurlaud tuleb ette tellida,” lisas ta.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews