1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Harley Davidsoni esindus pakub täiuslikku tsiklihooldust
Harley Davidsoni esindus pakub täiuslikku tsiklihooldust

Harley Davidsoni esindus pakub täiuslikku tsiklihooldust

HarleyDavidson3Mootorratta hooldamine on põhjalik protsess, mille käigus kontrollitakse detailsusteni kõiki tsikli omadusi ja mõistagi kõrvaldatakse vead. Spetsid suudavad sageli anda endise väljanägemise koguni avariis kahju saanud mootorrattale.

Harley Davidsoni Eesti juhataja Imre Laheäär ütles Kanal 2 saates “Rooli võim”, et paljude arvates saab hoolduses hakkama vaid paarikümne minutiga. “Tegelikult on hooldus täiuslik protess, mis sisaldab tervet rida toiminguid: vahetame ära õlid, kontrollime rehvide pingsust, amortide rõhku jne. Läheneme mootorrattale läbi infotehnoloogia, sest arvutita ei tee kaasaegse tsikli juures eriti midagi.”

HarleyDavidson2Telekaamera libises üle erinevatest Harley Davidsonidest. Saatejuht Robert Rool tundis huvi, millised on võimalused juba vanemate, näiteks 8-aastaste mootorrataste hooldamiseks ja korrastamiseks. “Tsikkel, mis on hästi hoitud, peab veel jätkuvalt vastu,” vastas Laheäär. “Kui Harley Davidsoni raskekaalulised rattad teele kukuvad, on vist vigastused väga suured,” oletas reporter Rool. “Rängemaid vigastusi aitavad vältida kukkumisrauad,” lausus Laheäär ja tõi näite õnnetusse sattunud tsiklist, mis suurematest vigastustest praktiliselt pääses ehk siis viga saidki vaid kukkumisrauad.

HarleyDavidsonRobertit huvitas ka Imre Laheääre arvamus kasutatud tsiklitest. “Nende seisukord võib olla erinev ja alati ei saa sõidukõlbulikkuses kindel olla. Kui meie ettevõttesse aga kasutatud tsikkel müüki tuuakse, teeme alati müügieelse ülevaatuse,” rääkis Laheäär.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews