1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Heade uudiste portaal vaatab meeste poole läbi „Rooli võimu“
Heade uudiste portaal vaatab meeste poole läbi „Rooli võimu“

Heade uudiste portaal vaatab meeste poole läbi „Rooli võimu“

Heade uudiste portaal vaatab meeste poole läbi_Rooli võimuHuumoriga pooleks võib öelda, et Eesti meediamaastikku arvestades tasuks võrdõiguslikkuse volinikul meeste huvide kaitseks välja astuda, sest ilmub meil ju ülekaalukalt naisteajakirju. „Õrnemale soole“ on lisaks orienteeritud mitmed veebiportaalid ja telesaatedki. Nüüd otsustas heade uudiste portaal GoodNews seda lünka pisut täita ja rohkem oma palet meeste poole pöörata.

17. hooaega ekraanil oleva saate „Rooli võim“ missioon on liikluskultuuri ja -ohutuse parandamine. Samal eesmärgil vahendatakse informatsiooni kõikidele liiklejatele: sõidukijuhtidele, ühistraspordi kasutajatele, mõistagi jalakäiatele, kes samasugused liiklejad nagu kõik ülejäänud tänavatel ja teedel. On põhjust uskuda, et kõige rohkem naelutab „Rooli võim“ telerite ette roolikeerajaid. Seda silmas pidades on saatejuhid Raivo Rimm ja Robert Rool pidevalt tutvustamas uusi automudeleid, nende hooldusvahendeid ning varuosi, jagavad nõandeid autode ostjatele.

Asjatundlike kommentaaridega vürtsitavad saadet autoajakirjanikud Tõnu Ojala ja Tõnu Tramm. Et aga õnnetus ei hüüa tulles, siis on saates kajastamisel kindlustus- ja kahjukäsitlusküsimused. Automaailmas vajalikud teadmised ning taibu panevad omakorda proovile vaatajamängud ning juttu tehakse veel väga paljust muustki põnevast.

GoodNews hakkab lahti kirjutama saates käsitletavaid teemasid. Võimalik, et mõne teema leiavad aga teletegijad sootuks ise positiivsusportaalist.

Autod ja kõik nendega seonduv on lemmikteemaks enamikule meestest ning paljudel neist koguni prioriteetidest esikohal. Seda fakti tunnistades loodab häid uudiseid kajastav GoodNews, et koostöö telesaatega „Rooli võim“ suurendab portaali lugemishuvi meeste hulgas. Loomulikult on teretulnud ka autosõpradest naislugejate juurdekasv!

Suure tegutsemiskirega veetlev portaali looja ja peatoimetaja Monika Kuzmina harrastab näiteks Tai poksi ja on paistnud silma mitme atraktiivsete hobidega. Niisiis ei ole sugugi välistatud, et „Rooli võimus“ näeb teada automaailmaga seonduvaid trikke katsetamas.

Et kõigest ise osa saada, siis püsige lainel!

Jaan-Ivo Lukas 

Head Uudised GoodNews