1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Robert Rool tõestas et „Rooli võim“ väärib oma nime
Robert Rool tõestas et „Rooli võim“ väärib oma nime

Robert Rool tõestas et „Rooli võim“ väärib oma nime

RobertRool3Kanal 2 saate „Rooli võim“ juhtide vahelise kiirus- ja osavusduelli kiigekatses võitis Robert Rool, kes osutus ka üldarvestuses parimaks katses osalenute seas. Tuntud inimeste autokiigele eksperimenteerima kutsumisega jätkatakse pärast puhkust saate sügishooajal.

„Päris kummaline start tuleb ja vihma ka sajab,“ ütles reporter Rool enne autokiigele sõitmist.

RobertRool2„Ära tegid mulle! Tekitad kahtluse, et oled eelnevalt treeninud,“ arvas teine saatejuht Raivo Rimm. Fakt on aga see, et kui Rimm sooritas katse 55-, siis Rool 25 sekundiga.

„Saate nimi on ka „Rooli võim“, mitte „Rimmi võim“,“ ei jäänud Robert sõnaosavalt võlgu. „Ford Sierra amort toetab meie võistlejat. Pead ta närvi ajama, siis viskab sind paika,“ viskas ta nalja oma taktika üle.

RobertRoolRobert Rool osutus parima tulemusega katsetajaks ka mitteametlikus arvestuses. Katsel osalenud staaride edetabelit juhib aga Tanel Talve, keda „Rooli võim“ ka intervjueeris.

„Proovime saates osalemise põnevaks teha. Laseme staaridel igasuguseid asju kaasa tuua, mis loosi lähevad. Saates osaleja ei peagi olema kuulus isik, keda näiteks ajakiri Kroonika kohe tsiteerima asub. Katse on mõeldud erinevatele tuntud ja tunnustatud inimestele oma tegevusvaldkonnas,“ rääkis Rimm sügishooaja plaanidest.

Kadaka teel mobile.ee hoovis seisev autokiik ootab katsele tegelikult kõiki huvilisi, kel tahtmist katsele minna.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews