1. Avaleht
  2. Meestele
  3. “Rooli võim” esitles pereautode austajatele praktilist sõiduriista
“Rooli võim” esitles pereautode austajatele praktilist sõiduriista

“Rooli võim” esitles pereautode austajatele praktilist sõiduriista

LandRover2Ükskõik, mis ilm, ükskõik, mis olukord ˗ seitse inimest peale ja tuld!” Nii iseloomustas Kanal 2 saates “Rooli võim” Inchcape Motors Estonia OÜ müügikonsultant Märt-Jaanus Jelsukov järjekordset uudissõidukit: universaalsete võimalustega pereautot Land Rover Discovery Sport.

Märt-Jaanus Jelsukovi sõnul sobib Dicovery Sport ennekõike peredele, kus on üks auto ning soovitakse sellega kõikvõimalikud asjad korda ajada. Ta selgitas, et pereautot, mis on valmistatud praktilisust silmas pidades, tasub eelistada universaalkere, kõrgendatud kiirenduse, pideva nelikveo, 5+2 istmete ja loomulikult turvalisuse tõttu.

LandRover3“Meie salongis on  Discovery Sporti uudistanud sadakond inimest. Auto on olnud pidevalt proovisõidus ja oleme veendunud, et peagi saab neid masinaid juba tänavapildis märgata,” ütles Jelsukov.

Saatelõigust selgub, et kõnealuse sõiduki hind jääb vahemikku ligi 40 000 kuni 60 000 eurot ˗ kõik sõltub sellest, milliseid lisaseadmeid (nt klaaskatus, erinevad kõlarid, mugavused jm) ostja soovib.

“Meie soov on pakkuda autot, mille puhul ei pea kaks korda küsima, et kas ma saan seda teha. Vastus on: „Jah, sa saad ˗ istud autosse ja teed!““ lausus Märt-Jaanus Jelsukov.

LandRover1Saatejuhilt kõlab reportaažis muuhulgas arvamus: “See lugu on autost, mille kohta võib öelda, et kui ta on ilus ja puhas, siis pole teda hästi kasutatud.“ Selles väites võib olla omajagu tõtt, kuid pigem on see kild autohuumori valdkonnast.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews