1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Suzuki – see mitmekülgne üllataja
Suzuki – see mitmekülgne üllataja

Suzuki – see mitmekülgne üllataja

GenfSuzuki2Genfi autonäitusel ei jäänud Kanal 2 meeskonnal saatest “Rooli võim“ märkamatuks ka kaasaegne Suzuki Vitara ˗ uudisauto Suzkide perekonnas. Tootjal on varuks teisigi üllatusi, mille seas selline uudispomm, et Euroopa turule tullakse peagi ka hübriidautoga.

Bassadone Automotive Nordic OY Baltikumi piirkonna juht Erkki Ots nimetas uut tüüpi Suzuki Vitarat linnamaasturiks, kuid lisas, et võrreldes S-Crossiga on sel suurem kiirendus ning sobib sõitmiseks ka maastikul.

GenfSuzuki3“Suzuki pakub mitmeidki üllatusi, mida teiste markide puhul pole võimalik muretseda ka lisaraha eest. Nii võiks nimetada aktiivset püsikiirushoidjat, uuenenud mudelil LED-esitulesid, samuti saab juht valida kas fiktseeritud nelikveo või panna auto režiimile, millega see mõtleb ise, sõltuvalt olukorrast, mil on vaja esi- ja millal nelikvedu,” lausus Ots.

Üllatava hübriidauto kohta teatas Ots: “Suzuki toodab hübriide koduturul juba aastaid, kuid tegemist on esimesega Euroopa turul juba alates käesolevast aastast.” Tema sõnul on Suzuki kasutusele võtmas vanu häid nimesid ja disaininippe.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews