1. Avaleht
  2. Meestele
  3. ŽENJA FOKIN ANNAB NÕU I 5 stiilinõuannet meestele sügistalvise garderoobi täiendamiseks
ŽENJA FOKIN ANNAB NÕU I 5 stiilinõuannet meestele sügistalvise garderoobi täiendamiseks

ŽENJA FOKIN ANNAB NÕU I 5 stiilinõuannet meestele sügistalvise garderoobi täiendamiseks

Stilist ja moegurmaan Ženja Fokin annab nõu, kuidas valida kaasaegse mehe sügistalvisesse garderoobi efektseid rõivaid ja pöörab tähelepanu ka aksessuaaridele.

Ilmad on juba jahedamad ja suvised rõivad tuleb asendada soojemate vastu. Kui garderoob vajaks täiendust, siis soovitab Ženja Fokin pidada silmas kahte olulist märksõna: mugavus ja kvaliteet. „Mugavus ei tähenda kindlasti lohakust vaid hästi selga istuvaid rõivaid, mis ei sobivad figuuriga ega tekita päeva jooksul stressi. Kiire elustiili juures on oluline tunda end oma riietes hästi. Teiseks tahan rõhutada, et aksessuaare tuleb valida teadlikkult ja ei maksa unustada, et aksessuaarina läheb arvesse iga ese, mida sa sageli endaga kaasas kannad või kasutad – jah, ka nutiseadmed,“ rõhutab Ženja.

Viis meelespead meeste garderoobi värskenduseks Ženja Fokinilt:

  1. Kvaliteet on alati moes. Näiteks sviitril ja kvaliteetsel sviitril on kaugele märgatav erinevus. Väljaveninud ja vanunud materjalid teevad välimuse väsinuks, seega võimalusel investeeri kvaliteetsetesse kangastesse, mis peavad vastu kauem kui üks pesukord.
  2. Sarnaselt rõivastele ole valiv ka nutiseadmeid ostes, eelistada võiks näiteks kella, mis ei mõju liiga sportlikult. Paljude stiilidega sobib väga hästi kokku näiteks Huawei GT 2 Pro käekell, mille safiirklaasi ja titaanist kerega disain ei mõju eemalt vaadates spordikellana, kuid mis sellegipoolest pakub kõiki spordikellale omaseid funktsioone.
  3. Julgus on atraktiivne. Julged mustrid lisavad klassikalistele rõivastele särtsu. Näiteks ülikonna pükste valikul soovitan sel aastal eelistada suuri Šoti ruudumustreid, mille värvivalik on praegu väga lai: leidub tagasihoidlikumaid, aga ka julgemaid kombinatsioone. Samuti soovitan julgelt kombineerida klassikalise lookiga midagi ootamatut. Näiteks triiksärgi peale tõmmatud bomber-jakk või nahktagi rõhutab sinu julget karakterit.
  4. Nutiseadmed on aksessuaarid! Kui kannad endaga kaasas ja kasutad sageli telefoni, nutikella ja kõrvaklappe, siis need mõjuvad sinu aksessuaaridena, seega ole neid valides nõudlik disaini ja materjalide suhtes. Me ei pea leppima kohmakate plastikust spordikelladega, kui saadaval on ka ajatu disainiga stiilseid nutikellasid, mis aitavad sul classy välja näha.
  5. Mugavus olgu märksõnaks nii rõivaste, aksessuaaride kui ka nutiseadmete valikul. Vali tooted, mis toetavad sinu igapäevaseid tegemisi ja ei tekita lisastressi. Kellelegi ei meeldi hõõruv king või liiga kiiresti tühjenev nutiseadme aku. Nii, et vali mugavad rõivad ja jälgi nutikella valikul, et selle aku peaks laadimata vastu kuni kaks nädalat. Sea prioriteediks enda heaolu, sest end hästi tundev inimene mõjub enesekindla ja stiilsena.
Head Uudised GoodNews