1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Motodepoo aitab leida isikupärase ja hinnalt jõukohase tsikli
Motodepoo aitab leida isikupärase ja hinnalt jõukohase tsikli

Motodepoo aitab leida isikupärase ja hinnalt jõukohase tsikli

Motodepoo3Motodepoos ei jää ükski klient tsiklita, lähtugu tema soov siis kehamõõtudest, hinnaklassist või mõnest muust tegurist. Pealegi jätkub teada-tuntud tsiklitemüüjal nutikust ja tahet üllatada uudisratastega.

Motodepoos leidub rattaid nii lühemat kui pikemat kasvu inimestele.

“Kõige olulisem bränd, mida müüme, on jätkuvalt Kawasaki, kuid nüüd on lisandunud Victory mootorrattad,” räägib Motodepoo juhataja Risto Seimar.

Motodepoo2Kanal 2 saadet “Rooli võim” juhtiv Robert Rool juhib tähelepanu mootorrattale, mis maksab 4000 eurot ning märgib, et mitmedki rollerid maksavad rohkem. Seimari sõnul on sellise hinnaklassiga ratas Kawasaki Kack 300, mis on saavutanud populaarsuse hea ja kerge linnarattana.

“Pole vaja karta, et kõik rattad on väga kallid. Uue ja kasutatud ratta vahe on mõnikord kõigest poolteist tuhat eurot,” selgitab Seimar.

MotodepooVeel tutvustas Risto Seimar ratast Kawasaki Vulcans, mis on Sportcruiser tüüpi ratas, kuid veelgi parem.

“Kawasaki Vulcans on sedavõrd nõutud ratas, et hetkel pole seda meil müügilgi, kuid peagi tulevad uued,” rääkis Motodepoo peremees. Ta rõhutas, et olgu klient algaja või kogenud motohuviline, suudame talle alati kõige sobivama ratta leida.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews