1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Praha kevadesse tõid põnevust Harley Davidsonid
Praha kevadesse tõid põnevust Harley Davidsonid

Praha kevadesse tõid põnevust Harley Davidsonid

Harley1Kanal 2 saade “Rooli võim” oli oma mikrofonide ja kaameratega jõudnud kevadisse Prahasse, kus toimus rahvusvaheline võistlus Harley Davidsonide atraktiivsemaks ja tehniliselt mitmekülgsemaks muutmises. Eestlased panid oma teadmised, võimed ja oskused proovile tsiklil, mis sobiks hästi magnetiks noortele motohuvilistele.

Prahas toimus rahvusvaheline võistlus, kus Ida-Euroopa Harley Davidsonide esindustel tuli kindla summa eest ja ettenähtud aja jooksul mootorrattad võimalikult ägedaks teha. Üheks tugevaks favoriidiks oli internetihääletusel sõiduriist, mis oli toodud Eestist.

Harley2“Oma Harley väljanägemist ja sisu uuendades seadsime eesmärgiks toime tulla kindla maksumuse ja töötundidega, selleks oli viiskümmend tundi ja 1000-4000 eurot. Saime valmis neljakümne tunniga ja raha kulus alla 4000 euro,” rääkis Harley Davidsoni Eesti juhataja Imre Leheäär. Tema sõnul olid eestlased toonud konkursile 750 m3-se ratta. “Kui Harley Davidsone peetakse suuresti vanemate mootorratturite mängumaaks, siis tahaks saata sõnumi, et see tsikkel on mõeldud ennekõike noortele,” ütles Leheäär. “Konkurss Prahas sai korraldatud ka eesmärgil, et näidata kuivõrd on võimalik lühikese ajaga põnevaid ja asjalikke lahendusi leida,” lisas ta.

Harley3Saatejuht Robert Rool tundis huvi, kas erinevate maade “Harleymehed” on erinevad.

“Kõige olulisem on sadulas vabadus leida,” arvas Imre Leheäär.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews