1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VAATA VIDEOT! Marko Kaljuveer: tegelikult on naised paremad kiigukatse sooritajad
VAATA VIDEOT! Marko Kaljuveer: tegelikult on naised paremad kiigukatse sooritajad

VAATA VIDEOT! Marko Kaljuveer: tegelikult on naised paremad kiigukatse sooritajad

Marko KaljuveerKanal 2 saates “Rooli võim” oli tuntud inimestest sedakorda autoroolis kiigukatset sooritamas kauaaegne teleajakirjanik ja praegune Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer, kes andis atraktiivses eksperimendis endast parima, kuid tunnistas džentelmenlikult, et naised saavad selle ülesandega paremini hakkama.

“Ma ei tea, peab proovima ja vaatama, aga väga kerge ei saa see olema. Ikka väike ärevus on sees, sest ei tea, kas saan auto tasakaalu. Huvitav on kindlasti,” selgitas algatuseks katseks valmisolekut Marko Kaljuveer.

Marko Kaljuveer-2Saatejuht Robert Rool uuris vahepalana tavaks saanud küsimuses Kaljuveerilt arvamust liikluskultuuri kohta ja tema isiklikust rollist selles.

“Ma olen rahulikum liikleja, ehk mõnikord praamile kihutades olen patustanud kiirusega. Kui võrrelda tänavaliiklust Eestis ja mõneski teises riigis, siis meil on see päris korralik,” lausus armastatud spordiajakirjanik ja golfimängu eestvedaja. Miljoni dollari küsimuseks nimetas Marko Kaljuveer aga seda, kui uuriti roolijoodikute ohjamise kohta.

“Eks nad teatud aja peaksid ikka jala käima, et kaasinimeste elu ohtu ei paneks.”

Marko Kaljuveer-3Jutud räägitud, saadeti golfiliidu president kiigele põhieesmärki täitma.

“Mehed lähevad ikka vaikselt jõnksutades peale,” kommenteeris saatejuht Rool Kaljuveeri tegevust autokiigel. Kaljuveer omakorda ütles, et samamoodi  läks ka Monika Kuzmina, heade uudiste portaali GoodNews peatoimetaja.

Katsetuse tulemuse võttis Marko Kaljuveer kokku nii: “Ei saanud viimast nõksu kätte. Vaatasin, et veel natuke ja natuke ja ikka panin üle! Tuleb tunnistada, et naised on selles katses ikka paremad.”

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews