1. Avaleht
  2. Meestele
  3. WHATCAR? Uus ajakiri tutvustab populaarsemaid automudeleid ja naiste uuemaid eelistusi
WHATCAR? Uus ajakiri tutvustab populaarsemaid automudeleid ja naiste uuemaid eelistusi

WHATCAR? Uus ajakiri tutvustab populaarsemaid automudeleid ja naiste uuemaid eelistusi

WHATCAR Uus ajakiri tutvustab populaarsemaid automudeleid ja naiste uuemaid eelistusiEnd Eesti autoostja usaldusväärsemaks teejuhiks nimetava WHATCAR? eestvedamisel ilmunud trükivärskes uues autoajakirjas avaldatakse edetabel koos kommentaaridega uuematest ja populaarsematest automudelitest. Ühtlasi lükatakse ümber senine arusaam naiste eelistustest autovalikul.

Meediaettevõtte kevadiseks väljaandeks on ka uus ajakiri põllumajandustehnikast.
“Kanal 2 saates “Rooli võim” esitles whatcar.ee peatoimetaja Tõnu Tramm neljandat aastat igal kevadel ilmuvat kataloogi uute autode TOP100-st. Trükises on juttu rohkem kui sajast erinevast uudismudelist, mis tänavu müügile jõuavad.

WHATCAR Uus ajakiri tutvustab populaarsemaid automudeleid ja naiste uuemaid eelistusi-2Lisaks saavad lugejad teada, et traditsiooniline arusaam nn naisteautost kui väikesest ja punasest masinast ei pea enam paika. Küsitluse põhjal eelistab enamus naisi suuri maastureid, näiteks Audi Q7. Selgus, et praegusel ajal peavad naised autot valides kõige olulisemaks turvalisust, turvatunnet sõidu ajal ja head ülevaadet liikluses toimuvast,” lausus Tramm. Whatcar.ee meediatootena ilmus äsja traktori- ja põllumajandustehnika ajakirja Profi Eesti kevadnumber, millele saadi positiivne tagasiside ka Tartus toimunud maaelu teemalisel suursündmusel Maamess.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews