1. Avaleht
  2. Meestele
  3. VIDEO! Laulmisega tuhandete naiste südamed vallutanud Karl Madis pidi kiigukatses daamidele alla vanduma
VIDEO! Laulmisega tuhandete naiste südamed vallutanud Karl Madis pidi kiigukatses daamidele alla vanduma

VIDEO! Laulmisega tuhandete naiste südamed vallutanud Karl Madis pidi kiigukatses daamidele alla vanduma

Laulmisega tuhandete naiste südamed vallutanud Karl Madis pidi kiigukatses daamidele alla vandumaMuusik Karl Madis sooritas Kanal 2 saatest “Rooli võim” tuntuks saanud kiigekatse endalegi üllatavalt hästi, kuid tunnistas tulemust arvestavalt ning härrasmehelikkusest lähtuvalt, et kõige paremad on selles eksperimendis ikkagi naised.

Reportaaži sissejuhatuseks küsis saatejuht Robert Rool Karl Madiselt mõneti humoristlikult, et kas ta soovib katses naistest parem olla.

Laulmisega tuhandete naiste südamed vallutanud Karl Madis pidi kiigukatses daamidele alla vanduma2“Vaevalt, et ma naistest parem olen, nad on juba teinud head tulemused. Olen harjunud sõitma manuaalkäigukastiga, mistõttu kes teab, kas ma asjale üldse pihta saan,” arutles Karl enesekriitiliselt. Katsel sai Karl Madis ajaks 1:25.

“Oled üks parimaid, põlistele sportlastele tegid “koti pähe”,” lausus reporter Rool tunnustavalt.

Laulmisega tuhandete naiste südamed vallutanud Karl Madis pidi kiigukatses daamidele alla vanduma3“Mõnus oli jah, aga naistele vastu ikka ei saanud ja ega nendele ei saagi vastu,” kommenteeris omakorda Madis.

“Rooli võimus” nentis laulja sedagi, et atraktiivsusi ta autosõidust ei otsi. “Mulle meeldib rahulikult sõita punktist A punkti B. Pole oluline, milline auto, peaaasi, et seisma ei jää,” lausus ta. Liiklust nimetas Karl Madis aga mitte ainult reeglite täitmiseks, vaid osaks kultuurist.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews